WYBIJAMY
TRENDY BRZMIENIE
NA 101,9 i 95,2 FM

facebook
Trendy App

Trendy Radio Player

Słuchaj Trendy w telefonie

Trendy Radio App
Telefon

Nominacje w konkursie Polski Producent Żywności 2017 11 Sierpnia 2017

Szynka Podstolego, kiełbasa z chłopskiej zagrody, ekologiczny miód ze spadzi iglastej, nitki z sera owczego czy pierogi z cielęciną i kurkami – to tylko niektóre z 14 regionalnych produktów, dzięki którym ich producenci zostali nominowani do kolejnego etapu XXI edycji konkursu „Polski Producent Żywności 2017”. Małopolscy producenci, jak zawsze bardzo wysoko postawili poprzeczkę stąd kapituła konkursowa, której przewodniczył wicemarszałek Wojciech Kozak nie miała łatwego zadania, by zdecydować, którzy z nich przejdą do ogólnopolskiego etapu. Kapituła konkursowa podjęła jednogłośną decyzję, że 14, czyli wszystkie małopolskie firmy będą reprezentowały region na ogólnopolskim etapie konkursu. Teraz już krótka prosta w drodze do zwycięstwa po tytuł „Polskiego Producenta Żywności 2017”. Laureatów konkursu poznamy tej jesieni.

zdjęcie_10964

Pogoda:

zachmurzenie duże

10 °C zachmurzenie duże

Komentarze czytelników

Ilość komentarzy: 0

Dodaj komentarz